Rólunk

 

Tudod miért fontos a finom étel? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit
barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.
(A hercegnő és a béka c. film)

Panoráma terasz

2015-ben nyitottuk meg a Dunakorzón a Panoráma Terasz nevű, 150 fő befogadására alkalmas éttermét. A Budai Vár közvetlensége teszi lenyűgözővé és hangulatossá a kiemelkedő helyen működő éttermet azoknak, akik igénylik a minőséget, a megbízhatóságot, változatosságot, melyet a „Panoráma terasz” megnevezés fémjelez.

A szabadtéri melegkonyhánk alapját képezi a családi tulajdonban lévő húsboltunk, amit második generáció óta üzemeltetünk. A húselőkészítőnkben kizárólag megbízható, régmúltú vágóhidakról eredet igazolt magyar húsáru érkezik, amiket szakképzett henteseink dolgoznak fel az előírtak alapján.
Az egységünk rendelkezik minden olyan engedéllyel, ami lehetővé teszi a fűszerezett húsok, töltelékes áruk, valamint a konyhakész húsok előállítását. Az itt előkészített pácolt, fűszerezett húsok vákum csomagolva, és a szükséges jelzésekkel ellátva kerülnek a hűtőlánc megtartásával a bázis konyhánk illetve a rendezvény helyszínre a további feldolgozás céljából. Nagy hangsúlyt fektetünk az állandó minőségre és választékra.

Kővári Imre

 

Kínálatunkban megtalálható saját pácolású termékek:

magyar mangalica, szürke marha, kacsa, liba, csirke, pulyka, borjú és bárány. Az egységünkbe csak és kizárólag megbízható magyar húsáru érkezik, melyet a szakértelemmel rendelkező henteseink dolgoznak fel az engedélyekben előírtak alapján.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, a magyar hungaricumok és a magyar cigányzene népszerűsítésére.
Fontos számunkra még, hogy az üzemeltetés során az alapanyagok eredetét figyelemmel kísérjük, ennek során lehetőség szerint a hazai őstermelőktől igyekszünk beszerezni mindent (tojás, mangalica hús, savanyúságok stb.)

Vendégeink részére nagy választékot alakítottunk ki ételeinkből, hogy mindenki megtalálja családja és maga számára a legfinomabb
ízeket.
A terasz hangulatáról a cigány élőzene gondoskodik már 6. éve folyamatosan. A hozzánk betérő túristák, vendégek a magyar tradicionális inyencségek mellett betekintést szereznek a hangulatos Magyar Cigányzene repertoárjából és mellette gyönyörködhetnek az egyedülálló kilátásban is.